El SAFA al Mobile World Congress 2017

Un any més, el Mobile World Congress s’ha celebrat a Barcelona. La nostra escola ha aprofitat aquesta ocasió per participar en les conferències i programes d’innovació aplicada a l’educació. El dia 1 de març es va presentar els resultats d’Edu_Hack, una proposta derivada del MWC i la seva plataforma mSchools. Més de 1.300 alumnes han participat durant tot l’any en experiències pilot derivades de la primera edició d’Edu_Hack, que va tenir lloc l’any passat.


“El cor i l’ànima de la nostra revolució”, així ha definit el CEO de GSMA, John Hoffman, el professorat dedicat a l’educació digital, que ha tornat a mostrar, per segon any consecutiu, la seva implicació i entusiasme a la jornada de treball Edu_Hack. L’auditori del Hall 8 de la Fira Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat ha acollit aquesta tarda aquesta sessió on s’han presentat algunes de les iniciatives pedagògiques realitzades durant l’any a centres educatius catalans i s’han donat a conèixer les novetats de cara a l’any vinent. Edu_Hack és una iniciativa del programa mSchools per connectar, inspirar i oferir les eines als directors i docents d’avui per a dissenyar nous models d’ensenyament i aprenentatge incorporant la tecnologia digital.


Els resultats d’aquesta jornada d’Edu_Hack són 42 propostes validades que es comparteixen amb la comunitat educativa a través de mSchools Toolbox. Actualment, al voltant de 40 centres educatius de Catalunya están posant en pràctica 15 de les propostes, que han estat desenvolupades més detalladament pels seus cocreadors.

Més informació.