Tercer dia de colònies

Bon dia a tothom! Avui tot i no fer gaire sol, tenim les piles ben carregades per passar-ho genial el darrer dia de colònies.

Ahir a la Granja els petits grangers d’Educació Infantil van fer les galetes de la recepta de la pagesa Pepa, van estar pasturant les cabres com a veritables pastors i també van treballar les dirents emocions amb un circuit d’aventura.


Els nens i nenes de Cicle Mitjà vam fer rocòdrom i baixar per la llengua del drac!


A la Ruca els nens i nenes de Cicle Inicial vam seguir buscant pistes del bandoler Capa Blanca. Al matí vam anar al bosc a veure la seva cabana de pedre. Per la tarda vam fer una una bossa per posar els doblons. Al vespre un joc de pistes i finalment abans d’anar a dormir, una mica de discoteca amb els grans.


Els de Cicle Superior al matí vam fer esports d’aventura. Després de dinar una gimcana del sistema solar. Al vespre nit d’astronomia i abans d’anar dormir, discoteca !