Tornem a treballar amb escoles d’Europa!

Avui ha començat, amb una videoconferència, un nou projecte que ens porta a mirar cap a Europa. Aquest cop han convidat al nostre col·legi a ser un dels vuit d’arreu d’Europa i Àfrica que participaran al festival “Young Malta Foundation”. És un projecte que desenvoluparem durant tot l’any i que ens ha d’ajudar a treballar valors, que de per sí, el col·legi ja transmet. El punt final serà la trobada de tots els participants a Poznan, Polònia. Alumnes de 2n d’ESO, tots, de forma més activa o menys: a punt per començar! Us deixem ja unes línies que descriuen el projecte en anglès.

The main aim of the project “Young Malta Foundation”, is to create alive, exuberant spaces for multicultural communication, to break down barriers, to challenge stereotypes and to ingrain the habit of showing tolerance towards others, of being opened to cultural diversity. A theatre festival in Poznan, the climax of the whole project, may be also a chance to develop a bond between participants during meetings, workshops and events which will be its integral parts.