Montserrat, trobada #intercol·legial17 dels centres Sagrada Família

Montserrat va viure una jornada molt especial aquest 28 de març. Com cada any els alumnes de primer d’ESO de les escoles Sagrada Família d’Urgell, de Catalunya i Andorra, es troben en aquest indret. En aquesta ocasió van ser més de quatre-cents alumnes els que es van aplegar als peus del monestir. Cinc centres de Catalunya i tres d’Andorra van compartir un dia d’activitats en el qual van fer una gimcana per tot l’espai del monestir que els va servir per aprendre i ser conscients de la importància d’aquest santuari en la cultura catalana. També van poder participar en la pregària del migdia i sentir el Salve Regina i el Virolai cantat per l’escolania.

Aquests tipus de trobades es celebren al llarg de tota l’educació de les escoles Sagrada Família d’Urgell ja que ajuden als infants a desenvolupar les seves capacitats comunicatives i el treball en equip. Aquests alumnes, que en aquesta ocasió es van trobar a Montserrat, ja es van conèixer l’any passat a Cervera i tornaran a coincidir a la Seu d’Urgell, un altre dels indrets importants de la nostra fundadora, la beata Anna Maria Janer.