Trobada intercol·legial a la Seu d’Urgell

El dimarts 23 de maig els alumnes de 3r d’ESO van participar en una trobada intercol·legial de les escoles Sagrada Família d’Urgell. Aquesta trobada es va fer a la Seu d’Urgell, un dels llocs més importants en la vida d’Anna Maria Janer i de la nostra congregació. Més de quatre-cents alumnes de les escoles de Catalunya i Andorra es van trobar i van participar tot el dia en un seguit d’activitats per la Seu d’Urgell. Aquestes activitats van contribuir al coneixement de la ciutat i la vida de la fundadora, al mateix temps que feien nous amics amb alumnes d’altres escoles. Aquesta trobada intercol·legial és la tercera i última en la que hauran participat els nostres alumnes al llarg de l’ESO.  En la celebració d’inici també es va fer una reflexió i pregària sobre el terrible atemptat que havia afectat la ciutat de Manchester el dia anterior.