Alumnes de l’escola Sagrada Família del Masnou participen en el Young Malta Festival a Polònia

Alumnes units gràcies a l’idioma universal de l’art, l’art escènic en el nostre cas. Cinc anys ja de participació al Young Malta Festival que sempre abans d’acabar el curs pren Poznan, Polònia, com a ciutat que ens acull durant una setmana. Aquest any, les obres escrites, dirigides i  presentades per nou escoles de cinc països diferents han tingut com a punt de partida el creure en l’ésser humà per millorar. ‘I have faith in you’, el lema escollit, ha estat tractat en forma de paraula, dansa i cant per tots nosaltres. ‘Vindrem de molts països diferents’, comentaven alguns dels alumnes, ‘però el fons és el mateix: cal creure en tu, en vosaltres, en nosaltres si volem canvis’.

A més de les representacions de cada escola, hem participat en tallers de dansa, cant, expressió corporal i música electrònica; I en acabar el festival, seixanta alumnes han gaudit amb la posada en escena d’una obra dirigida per professionals. Emocions, entusiasme, valors compartits, creixement personal, experiències viscudes. Un projecte molt recomanable!