Santa Cecília 2020: 250 Aniversari Ludwig van Beethoven

Aquest any, degut a les circumstàncies que ens envolten i a les mesures necessàries per tenir allunyat de l’escola el covid-19, no hem pogut compartir, de forma presencial, la celebració de cada any de Santa Cecília.

Hem celebrat la diada dedicant-la al gran músic i compositor Ludwig van Beethoven coincidint amb el 250 aniversari del seu naixement. I per poder-ho compartir amb vosaltres, les mestres d’Educació Musical, la Margarida i la Míriam, han realitzat un vídeo amb totes les coreografies que han treballat.

Clicant la imatge o l’enllaç podeu veure el vídeo de tota la representació i els vídeos de cada un dels cursos.

Esperem que gaudiu veient-los tant com els nens i nenes han gaudit assajant i representant cada una de les coreografies i presentacions.

Santa Cecília 2020. Escola Sagrada Família.